VI VIL SKABE EN DESTINATION

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Viborg er en aktiv by, og sportsaktiviteter har præget byen og lokalområdet i rigtig mange år. Det er vi glade for og stolte over. Når det gælder forskellige outdooraktiviteter, så kan mountainbike, som en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan, næppe undgås. Viborg og omegn lægger i dag skove og naturområder til et af Danmarks mest ambitiøse mountainbikeprojekter - ”100 km MTB-spor”. Projektet så lyset tilbage i 2015 og er stadig i udvikling.

Oprindeligt var projektet tænkt som et lokalt mountainbikeprojekt, der skulle forbedre udfoldelsesmulighederne for lokale borgere og mountainbike-udøvere samt på sigt motivere flere viborgensere til at motionere i naturen. I dag har vi opdaget, det kan så meget mere!
Vi glæder os til at formidle kommunens historie og kultur-DNA på helt nye måder, sammen med vores gode samarbejdspartnere fra erhvervslivet, frivillige, foreninger, deltagere i events, tilskuere og Viborg Kommune.

Sammen kan vi gøre det nødvendige for at gøre Viborg til en go-to destination, som de fleste drømmer om, og på sigt kan flytte til.

Vi har en stor gruppe frivillige ildsjæle og 13 stærke foreninger, som hver dag gør det bedste for at sporene vedligeholdes gennem Viborg Trail Arena. Sporbygning og events i kommunen er med til at skabe vores stærke sammenhold, og vi glæder os til, igennem hårdt arbejde, at få denne gruppe til at vokse.
Vi er overbevist om at vores grønne infrastruktur og sporene forbi byens spise- og overnatningssteder, cykelbutikker og alle de historiske monumenter, skal kendetegne vores lokalområde, og dermed sætte Outdoor Arena på førstepladsen i kundernes hukommelse - helt afgørende for vores succes.

Vi sætter stor pris på den opbakning og det fællesskab, som vores samarbejdspartnere udviser overfor os. Vi håber, det er en udvikling og et samarbejde, der kan fortsætte i lang tid. Vi ønsker at arbejde hårdt og målrettet med at udvikle både faciliteter og aktiviteter i kommunen og sige velkommen til en masse nye virksomheder i den kommende tid.

Vi ser frem til at byde dig og din virksomhed velkommen som en del af vores hold.