Events

OUTDOOR SPORTS EUROMEET

EuroMeet konferencen samler de vigtigste interessenter fra outdoor, sport, turisme, miljø og lokal udvikling for at diskutere og dele viden om den strategiske udvikling indenfor outdoor. Kom og hør spændende oplægsholdere i de fire dage konferencen varer.

YETI ADVENTURE RACE

Et race i noget af Danmarks vildeste natur. Løbet er for alle - lige fra byens borgere og op til verdenseliten, som dyster i discipliner til vands, lands og i luften. I 2021 kan vi desuden kåre europamesteren i Danmarks Outdoor Hovedstad!

SUUNTO X-DUATHLON

Løb-cykling-løb... offroad - for de få rå der nyder multisportens hårdhed. I samarbejde med Triatlon Danmark har vi fornøjelsen af at invitere til Suunto Cross Duathlon i de skønne og inspirerende omgivelser i Silkeborg. En udfordrende vinterdag med andre cross duatleter.

MTB FESTIVAL

MTB Festival er en weekend fyldt med spændende og sjove dage med mountainbike, oplevelser og fællesskab. Du kan vælge mellem et væld af workshops, sporvisninger og andre MTB-aktiviteter til Danmarks største mountainbikefestival, der finder sted i Søhøjlandet.