Events

VM I POWERMAN

Sammen med byens borgere vil vi skabe en duathlon festival over et par dage. Vi vil skabe et verdensklasse event for de professionelle atleter og give motionisterne en fantastisk oplevelse når de skal løbe og cykle på brosten, gennem istidslandskaber og gule rapsmarker.

12 TIMER MTB

Rå power, mudder og masser af energi. I 12 timer skal kæden holdes stram i et af Danmarks allerbedste mountainbike områder. Nogle tager hele turen alene, andre i teams af forskellig størrelse. Eliteryttere, motionister og virksomheder stempler ind og nyder dagen i skoven.

DM XCM

Én lang rute... her kommer Viborgs 100 km spor til sin ret, når der bydes ind til danmarksmesterskaberne i maraton på mountainbike. Der er skønne udfordringer til moutainbikerne i noget af Danmarks bedste terræn - tag udfordringen op og meld dig til.

BØRN I GEAR

Væk fra skærmen og ud i naturen! Det koster ikke en rød reje, hvis du vil løbe Børn i Gear-løbet - så længe man ikke er over 14 år. Det har byens erhvervsliv i samarbejde med Viborg Kultur og Idrætsfond sørget for - sejt!

12 TIMER VIBORG

12 Timer Viborg er det kendte og traditionsrige stafetløb i domkirkebyen. 12 Timer Viborg er et helt døgn med stafetløb, sololøb, leg, børneløb, musik og festlig stemning for alle - og vi mener ALLE!

HÆRVEJSMARCHEN

Hærvejsmarchen er for alle, der elsker at vandre, komme ud i naturen, få mange kilometer "i benene" - og ikke mindst opleve det helt særlige vandre-fællesskab. Marchen forløber over to dage.